Husannonser ger inspiration

”Hemnet” är fantastiskt beroendeframkallande, men nu har jag gått och blivit beroende av att tjuvkika på internationella fastigheter. Är det någon fler än jag som tycker det är kul att titta på hus?

Jag har exempelvis inspirerats att skriva en kärlekshistoria mellan två pensionärer när jag såg en lummig liten kolonilott med äppelträdgård. Och jag fick inspiration till ett lömskt mord efter att ha sett en förfallen och fuktskadad industribyggnad med taket som rasat in. 

Nu har jag fått ännu en historia på hjärnan med ett par som bor i denna otroliga fastighet i Italien på vackra Amalfikusten. Paret som bor här lever ett liv i lyx och jag har klurat ut vad som ska hända, men jag är fortfarande lite osäker på vad de ska jobba med. Har du några förslag?

Publicerad av Jessika Lilja

Författare, konstnär och fotograf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: