Kommande release

Det var tänkt att boken ”Sommarmystik” på Nohiding förlag, en antologi där min novell ”Kraften” finns med, skulle ha release på Comic Con i Göteborg den 9-10 maj 2020, men pga Covid-19 är det oklart när release kan hållas. Jag återkommer med information.

För dig som är nyfiken kan jag berätta att min novell utspelar sig i ett fantasyinspirerat Göteborg där klädesdesignern Katrine af Solvinkel försöker skydda sig från krafter från underjorden. Katrine funderar på att bekänna för både svärmodern och polisen om vad hon har gjort i hopp om att kraften ska återkallas.  Om du är nyfiken på Kraften och vad Katrine har gjort sig skyldig till kan du hålla utkik efter Sommarmystik. Vill du beställa boken och få den signerad av mig går det bra att göra så genom att skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Publicerad av Jessika Lilja

Författare, konstnär och fotograf.

2 reaktioner till “Kommande release

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: